lördag, januari 10, 2009

Sjuka drömmar

Det är nog influensan som drabbat familjen även om vi inte riktigt fattat det. Vi är inte så vana vid att ha influensa varken jag eller Jonas. Men nu var jag febersjuk hela veckan och är fortfarande utmattad i kroppen och nu är Lydia rejält sänk i feber och hosta. Vi misstänker att Sally inte heller känner sig på topp för hon är snorig och bra grinig även om vi inte märkt någon feber (än). Men, då slipper vi ju vänta att den ska slå till i februari..

Så vi ägnar dagarna åt att äta apelsinglass (eftersom den är gul och gul är Lydias favoritfärg), ligga i sängen och läsa böcker eller sova, lägga golvpussel och titta på julklappen från farmor och farfar - Fem myror är fler än fyra elefanter. Så här skulle vi kunna hålla på ett tag känns det som. Bara vi fick vara hemma alla fyra och inte hade någonting annat vi var tvungna att göra. Drömma går ju.

1 kommentar:

Karriärmamman sa...

Oj, stackare! Vi hade influensan förra året, en hel vecka som försvann i feber, ont och en ändlös radda filmer. Själv är jag nog förkyld, ingen feber och ont i kroppen.

Krya på er!