söndag, januari 04, 2009

1/2 år idag


Precis idag blev Sally 6 månader. Halva året. Oj, vad fort det har gått. Hon rullar som en tok nu och vill nog hemskt gärna kunna förflytta sig själv. Lydia blir bara mer och mer poppis och Sally följer henne med blicken var hon än befinner sig i rummet. Hon äter fortfarande på nätterna, fast sover ganska bra däremellan. Gröt, banan och annat matnyttigt gillar hon nog, men eftersom vi varit så dåliga på att träna henne att äta annat än ur flaska har hon inte riktigt greppat tekniken än. Om något verkligen hamnar i magen vette gudarna. När hon inte har något bättre för sig, som att suga på sina egna händer, någon annans händer eller någon leksak , så gungar hon gärna med huvudet och sjunger. Lite som Stevie Wonder kan man säga. Aaaaaaaaaah aaaaaaah oooooooooooh.

4 kommentarer:

Yogamamma sa...

Grattis Sally. Och grattis Kajsa, sex månader som tvåbarnsmor, det måste oxå uppmärksammas och grattas tycker jag. Hipp hipp hurra!

Mija sa...

Precis som Yogamamman instämmer jag på, Grattis du har nu varit tvåbarnsmorsa i ett halvår. Hurra hurra hurra hurraaaa...hahaha för det är inte alltid en dans på rosor.

Anonym sa...

Awww... villken härlig bild!

Och jag instämmer: äntligen vinter! Hurrah!

Anonym sa...

Grattis till Sally!

Vilken oerhört söt liten (stor) tjej hon är!

Kram,
AnnaSv