lördag, april 25, 2009

Mitt eget lilla häng

Helt otrendigt och därmed lagom tomt med folk. Ett ställe med trist namn som serverar både grötfrukost och en helt okej latte. Hopplös personal och lite tråkigt möblerat. Men på sommaren med en skyddad uteservering på en bakgård. Mitt i stadsbruset men helt avskiljt - och än så länge ganska oupptäckt. Så ser min egen lilla pärla på Söder ut.

10 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Och nu måste man såklart fråga vad det är för ställe men det vill du nog inte svara på för då hade du skrivit det från början. Inte för att jag skulle börja lalla över till Söder för att fika men för att jag blev nyfiken!

Heliotropen sa...

Var? Var?

Kajsa sa...

Tove
Nä Tove, det här stället är faktiskt inte värt att "lalla över till Söder" för. Det är bara en pärla om man rör sig i krokarna och har behovet av att det finns just där. Det finns många liknande, och säkert bättre, ställen närmare där du bor. Kungsholmens bibblas fik, t ex. Mindre bakgård visserligen, men ändå en lite bortglömd sådan mitt i stadspulsen.

Kajsa sa...

Ser inte alls dumt ut! Själv upptäckte jag en pärla här ute i förorten idag. Ingen grötfrukost, men ägg- och ansjovismackor. En mycket underskattad macka, om du frågar mig!

Kajsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kajsa sa...

Heli: Rör du dig i krokarna mycket? Ja, hur du nu ska kunna svara på det, du vet ju inte var det är..

Kajsa: Grötfrukosten kommer sällan mig till godo, men det är kul att den finns. Härligt att upptäcka ett ställe där du bor! Det är ju det det hela går ut på.

Charlotta Åberg sa...

Kan inte du tipsa mig om ett bra ställe nära Högbergsgatan? Jag är hopplös, ny och vet inget bra ställe som är skönt att sitta på, billigt och gärna med uteservering.....Kram C

Kajsa sa...

Skogskompis: Högbergsgatan är ju så lång. Är det korsningen Högbergsgatan/Björnsgårdsgatan ungefär?

Charlotta Åberg sa...

Njae mer hörnet Högbergsgatan/Götgatan!

Tove Kungsholmen sa...

Va? Hade ingen aning om att bibblan har fik med bakgård! Måste kollas. :)