torsdag, november 13, 2008

Läget?

Jag vill också vara med i Nytt läge eller likande och få någon som specialdesignar vårt hem så det blir superfunktionellt, originellt och snyggt. Eller ännu hellre; letar upp ett nytt boende åt oss. Men tror inte någon av de där programmen befattar sig med hyresrätter.

2 kommentarer:

Mija sa...

Kajsa, jag kommer och fixar och trixar. :D

Just nu, eller inte just nu för det hade nog inte macen gillat men för en stund sen stod jag och vrålgnuggade med svinto på ungsluckan. Herregud nästa ugn ska jag ta hand om. Det är inte klokt vad det kan sätta sig. Skiten. Maten. Jag vrålgnuggade inte av fri vilja utan för att vi ska FLYTTA, Hurra! Inte till ett hus men till absoluta sista anhalten innan huset. Så nu tar vi och flyttar ifrån denna underbara lägenhet med öppna spisen till en stor rymlig 4a utan öppen spis. Så nu ska här vrålstajlas på rekordtid. För vi hade tänkt fira jul hemma. Puhu! Jag vägrar fira med stadsbudsflyttkartonger till bords.

Jag tar tillbaka det jag skrev ovan, att jag kommer och hjälper dig. Inte nu. Sen när jag har julat klart. :D

Oj, det här blev ett rekordlång kommentar. Ordverifieringen blev padings hahaha padding = spaltfyllnad hahaha det är ju precis det jag har gjort

Kajsa sa...

Nämen åh så roligt! Grattis, grattis! Varför ni ska flytta till hus (sen alltså) när ni väl har hamnat i en rymlig fyra övergår mitt förstånd, men vi är ju alla olika. Hoppas ni får en härlig sista jul i lägenheten.