söndag, november 16, 2008

Böcker och nötter


Tjoho, idag fick jag äntligen tid att hämta ut det sista bokpaketet från min hemliga bokvän. (Fast den här gången fick jag faktiskt en adress också och jag var nyligen inne och kikade på hennes fina blogg.) Två böcker den här gången! Två mörka deckare; "Svarta hunden" av Stephen Booth och "Svart fjäril" av Anna Jansson (har inte läst någon av dem och självklart gör det ingenting att de är begagnade!), mörkt godis (har inte hunnit smaka, men det ser smaskigt ut) och som en bonus ännu en påse av de fantastiska wasabinötterna! Så nu sitter jag här och gråter och äter och gråter igen. Och som en extra bonus fick jag ett pocketbokomslag med texten "Kajsa läser" på. Haha, verkligen roligt! Det får jag sitta och flasha med på bussen. :)

Tusen tack för de tre fina paketen! De har verkligen livat upp min höst. Och nu när jag fått veta varifrån nötterna kommer ska jag leta upp dem här i stan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för att du avslöjade din identitet. Jag har varit här inne åtskilliga gånger och läst. Men det är som sagt inte alltid jag kommenterar.
Du var med på listan jag gjort över möjliga avsändare av PoP 2.0. Återigen Tusen tack! för dina jättefina paket till mig. //Ann