fredag, oktober 03, 2008

K A F F E

Jag fullkomligt bälgar i mig dagens första kopp kaffe (som brukar komma efter dagislämningen)! Hur är det möjligt att dricka kaffe så fort? Och sen måste jag oftast ta en långsammare kopp direkt efteråt. Vanligt kaffe med mjölk är det bästa.

4 kommentarer:

Yogamamma sa...

vet du vad jag är nyfiken på, jag som själv får två barn snart - hur går Lydia på dagis nu när du är hemma med nummer två? Och hur funkar det?

Anonym sa...

Jag vet preciiiis vad du menar!!! Efter andra föräldraledigheten fick jag stålsätta mig för att få ner det där kaffesuget (och hasstigheten) men beroendet är starkt... Nu efter tredje föräldraledigheten är det värre än någonsin.

Kram,
AnnaSv

Kajsa sa...

yogamamma: Hon går på dagis så mycket hon bara får. :) Det vill säga 9-15 varje dag (dagis har bestämt vilka tider som gäller). Det funkar bra, ibland stressig de dagar jag måste lämna med båda barnen (tre dagar i veckan), den lilla får ligga och vänta mycket. Var lite orolig i början för vad jag skulle hitta på på eftermiddagarna för att Lydia skulle få stimulans samtidigt som jag har Sally. Ibland har vi bestämt träff med någon och går till parken men för det mesta promenerar vi bara hem i lugnt takt, kanske handlar lite, kollar på allt på vägen, klättrar i lite trappor osv. Det kan ta upp till en timme och sen är det helt okej att komma hem. :) Sen hinner man otroligt lite de timmar som dagis varar, så på det sätter skiljer det sig gansak markant från förra ledigheten. Man kan inte anpassa sig lika mycket till den lillas rytm utan måste styra mer själv.

annasv: Oj då, menar du att det kan bli värre? Blir inge fler barn här i sånt fall. ;)

Karriärmamman sa...

Jag är precis likadan! Koffein nödvändigt trött mamma på morgonen - UGG!