fredag, oktober 10, 2008

Ett fynd är också ett fynd.

Blev medsläpad på helt galen "klädbytardag" i Högalidskyrkan idag. Det var visserligen ingen klädbytardag utan egentligen en loppis, men det spelar ju mindre roll. Jag tror helt klart att det fanns en hel del fina och prisvärda grejor på plats. Men på plats fanns också hjorder av fyndsugna föräldrar, mest mammor. Det hela skulle öppna klockan nio stod det. Jag lämnade först Lydia på dagis och var på plats vid fem över nio ungefär. Då var redan vissa påväg därifrån med händerna fulla av kassar. Hela gården var fylld av tomma barnvagnar och inne var det fullt av.. ja ni hajar. Jag var svettig och trött efter morgonen och hade ont i ryggen efter allt bärande av Sally i selen och ville helst bara sätta mig i ett hörn med en kopp kaffe. Tog ett varv på den våning där det var lugnast och ramla på denna fina overall från MeToo i st 68, stickad med fleecefoder, otroligt fräsch och gosig att lägga i vagnen.
-Vad kostar den? frågande jag lite avmätt.
-Tjugofem kronor.
Tjugofem kronor! Klart jag köpte den. Sen orkade jag inte kolla mer. Mina vänner fyndade en hel del till sjukt billiga priser. Framför allt hade jag velat kolla lite mer på spel, leksaker, skor och sånt som man verkligen kan tjäna på att köpa i andra hand. Men jag får nog återkomma när båda barnen börjat på dagis. :)

5 kommentarer:

Nina sa...

Det finns inget som kan göra mig så svettig som loppisar och affärer när man har barn i släptåg.
Får jag länka till din blogg? Den är rolig att läsa! Malin tipsade mig. kolla www.minagalnatankar.blogspot.com
Nina

Mija sa...

Vilken fin, den kommer Sally bli skön i.

Jag ska in till söder imorgon och kolla vad som erbjuds till en 8 mån, 4 åring och till en sliten foglossningsmorsa. Det kommer att bli många många kaffepauser tror jag. Härligt!

annasv sa...

Vilken fin overall!

Jag bruakr aldrig hitta något på loppis, jag ser bara skräp när andra ser guldklimpar. FAst häromveckan fyndade jag skridskor och 4 par jeans för totalt 25 kr!!! Otroligt!

Kajsa sa...

Jag älskar klädbytardagar och loppisar. Jag har en loppisgalen god vän att tacka för detta, hon har verkligen öppnat mina ögon.

Men jag går alltid utan barn. Annars blir jag galen.

Sicket fynd du gjorde!

Karriärmamman sa...

Oh, jag ÄLSKAR sånt! Det är väl den enda gången jag faktiskt njuter av att shoppa. Men så älskar jag tradera också...begagnat rules när man har smått.