lördag, september 15, 2007

Tretti

Idag har min syster 30-års kalas. Hon fyller visserligen inte förrän i veckan, men ändå. Tretti bast! Då är man ingen dununge längre. Och jag som tror att jag är "typ tretti". (Jag är alltså hennes storasyster, ska nämnas) Tretti har alltid varit lite av en magisk gräns i mitt huvud. Kanske för att jag redan som liten var ganska upphängd på hur gammal jag skulle var år 2000. Det var mer eller mindre science fiction i mitt huvud att det någonsin skulle bli år 2000. Och då skulle jag ändå inte ännu vara tretti!

Men nu har ju år 2000 redan kommit och passerat som alla vet, och nu fyller alltså min ena syster 30. När den andra systern, om några år, fyller 30 är det väl bara att gå och dra något gammal över sig. Eller så tror jag inte längre att jag är typ tretti då. Jag kan ju alltid hoppas. :-)

....................................................Syrran.............................................

3 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Herreguuuuud vad ni är lika :-] Fast det vet ni väl förstås!

Superquinnan sa...

Kajsa! Här hinner man inte annat än bebis ;-) Och det är underbart!! Tack för gratulationer. Nu har jag skyddat min blogg. Kan du maila mig din MAILADRESS om du vill fortsätta läsa?

Linda sa...

Om det är till någon tröst så tänker jag på dig som typ 30:-) Tycker att det är så svårt att gissa folks ålder speciellt mellan 25 & 40 det kan liksom vara lite hur som beroende på stil och personlighet.