onsdag, september 05, 2007

Sunkjobb


Heliotropen efterlyser sunkjobb man aldrig fick eller snabbt gjorde sig av med. Sitter och funderar och kommer fram till att jag mestadels haft kortvariga sunkjobb faktiskt. Feg och utan att veta vad jag vill här i livet har jag sökt och haft många "tillfälliga" jobb. Dvs tillfälliga i mitt huvud. Men några riktigt konstiga tror jag inte att jag haft, snarare vanliga typ kafé, affär, reception osv.

Det absolut sämsta jobb jag haft var i kassan på en Vivobutik. Det var så sjukt stressigt och otrevligt så jag sa upp mig efter tre månader, vilket är kort till och med för mig. Då var jag visserligen 16 år. Sedan dess har jag sökt mig till lite bättre platser.

Eller vänta förresten, värst av alla var nog när jag jobbade en sommar, i tonåren också tror jag, med att städa hemma hos pensionärer och av företaget blev satt att en dag i veckan städa i en direktörsvilla. Men det tror jag att jag har skrivit om förut.

7 kommentarer:

Charlotta Åberg sa...

mitt värsta jobb (ett av många) var nog en sommar då jag jobbade på sahlgrenska sjukhusets tvätt. stog och hängde upp blodia laken i en industriell mangel jämte en äldre kvinna som jobbat där hela sitt liv och var suuuuur som ättika. det slutade med att jag fick magsår och blev sjukskriven...

Charlotta Åberg sa...

blodiga lakan ska det stå! ;)

Kajsa sa...

Forestfriend: Haha, ja blodiga lakan måste verkligen anses falla i den kategorin. :-D

Anonym sa...

Jag har nog varit förskonad. Men alla jädrans KVINNLIGA kollegor i hemtjänsten kommer jag aldrig att sakna. Gud vad många kvinnor på en arbetsplats kan bli en ren pest.

Yogamamma sa...

mitt sunkigaste jobb var som städtant på ett äldreboende. ÄCKLIGA toaletter!!!

Kajsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kajsa sa...

Kaffeflickan:
Ja ibland är personalen (de sk "kollegorna") värst. ;-)

Act as if:
Ja, städa efter andra är faktiskt aldrig särskilt kul. Speciellt inte toaletter. :-(