lördag, september 29, 2007

Idag

Lydia och Åsa manifesterar på Medborgarplatsen mot militärdiktaturen i Burma.

7 kommentarer:

Yogamamma sa...

Å vilket bra initiativ. Heja er!!

Anonym sa...

Du är så himla duktig på att verkligen engagera dig på riktigt. Själv kommer jag ofta bara till tanken. Men det räknas ju inte. Duktiga du!!!

Anonym sa...

By the way, är inte Evas funkarprogram det bästa ever??!!!! T o m jag (?) lär mig något varje gång, trots att jag faktiskt borde kunna berätta utan att tänka efter hur en förbränningsmotor eller ett elkraftverk fungerar. Hon är min stora idol.

Kajsa sa...

Hm, ja alltså så himla duktig är jag inte... (skäms). För det mesta är jag inte på plats vid manifestationer och dyligt. Men jag, Lydia och syrrorna var på stan och då kändes det rätt att gå till Medis.

Kajsa sa...

Kaffeflickan:
Jag har bara sett det någon gång, men borde se det mer, inser jag. Tycker också hon förklarade bra och roligt när jag såg. Sånt som de flesta vuxna inte kan förklara rakt av, så det är ju roligt även för vuxna. Men.. jag tyckte eventuellt att hon var lite rörig och att det var lite väl mkt, eller? I vilket fall så har jag sett henne göra skitroliga och smarta partyhattar någon gång. Dem ska jag definitivt kopiera vid tillfälle!

Kajsa sa...

Men jag måste faktiskt kolla på henne mera, dels för att det ju pratas om henne, dels för att se om det är något att ta inspiration av, dels för att veta vad jag tycker. :-)

Superquinnan sa...

Ja hade inte Isak varit så liten hade vi också varit där..