måndag, november 01, 2010

Utan sambon

Ensam nu i några dagar med barnen. Sambon åkte till Prag med jobbet tidigt i morse. Stora har fått konstiga kvällsfebertoppar så det blir vabb för mig idag. Tur att mamma finns, hon ska hjälpa till att lämna lilla på förskolan.
Jag vet att jag sagt det förrut men allvarligt, hur fan överlever ensamstående föräldrar? Alltså rent logistiskt, praktiskt och ekonomiskt?4 kommentarer:

k sa...

Nej, jag fattar inte heller det. Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi gjort utan mina föräldrar och vågar inte heller tänka på hur det skulle varit om saker varit annorlunda. Hoppas ni får bra dagar och att det bara är idag som blir en sjukdag.

Yogamamma sa...

Jag tror att de fixar det på ett alldeles fantastiskt, galet, roligt och jävligt tufft sätt.
Jag tar hand om barnen själv fyra dagar i veckan, varje vecka, och det går bättre än vad jag trodde. Och jag har nästan ingen avlastning alls.

Kajsa sa...

k: Nä, det är bra att man inser ibland hur bra man trots allt har det.

yogamamman: Visst, man anpassar sig till allt. Men jag är glad att jag slipper för det mesta. Tufft för dig, men skönt att det går bra. Ibland oroar man sig helt klart i onödan. :)

Jen sa...

Jag är mycket ensam med två nu eftersom min kille reser en del. och jag undrar också hur i hela friden. Men samtidigt märker man ju att man fixar det, att dagarna går och att man ligger där i sängen och barnen sover. Men, som sagt, fasen vad tungt att vara ensam och veta att det är beständigt. Att man inte har någon att vänta hem som kan ta över. Det är beundransvärt om inte annat.