söndag, februari 01, 2009

Ska vi byta?

Någon som har erfarenhet av house swapping? Funderar på om det kan vara någonting att prova. Om man vågar. Bara att komma någon annanstans under några veckor. Kanske enda chansen för en fattig barnfamilj att komma utanför landets gränser. Annars ser jag fram emot att spendera större delen av kommande sommar i kolonistugan. Men en liten resa kunde ju vara kul..

3 kommentarer:

Toves sa...

Tycker det verkar vara ett superbra sätt att semestra på. Läste ett reportage i nån tidning nyligen (Mama?) och det väckte lusten. Vet inte om jag verkligen skulle (våga) göra det dock. Vi har ju alltid pappas lgh i Frankrike att åka till lyxigt nog och då blir man nog lite bekväm. Inte alltid en fördel kanske?

Tycker absolut att ni ska göra det så kanske vi vågar sen! ;)

Nina sa...

Vi har funderat på att göra det, och kommer säkert göra det framöver. Tycker det låter som en utmärkt idé. Och inte skulle någon vandalisera din lägenhet som själv lånar ut sin bostad till dig? Dessutom kan man ju ha någon vän att gå och hälsa på dem och kolla till stället ett par gånger. Jag har för mig sådana husförmedlingar brukar annonsera i facktidningar, typ Lärarförbundet.
Nina

Yogamamma sa...

Ja, det låter klokt och lite modigt sådäår, på en och samma gång. Har dessvärre ingen erfarenhet och känner ingen som gjort det heller. Men det ska bli kul att höra hur det går för er, om det blir av.