torsdag, september 25, 2008

Tanke på väg hem från träningen

När jag var liten sa min danslärarinna att jag hade rätt kroppsliga (fysiska) förutsättningarna för att bli balettdansös. Istället blev jag fet och arbetslös. Tja, livet blir inte alltid som man tänkt sig. Möjlig orsak kan vara att jag är lat, depressionsbenägen och livrädd för att tävla.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, kan man inte vara en depressionsbenägen ballerina? Och jag tror att de balettdansöser ganska ofta är arbetslösa. Men det kanske inte var då du menar. Men jag tycker att de verkar bra som du är!

/Heli

Tove sa...

Det var roligt skrivet och jag tycker också att du är bra som du är. Heli har säkert rätt i att en hel del dansare är arbetslösa. Du kan alltså lika gärna titulera dig dansare!

Anonym sa...

Nej, du blev ju en frisk och snygg innerstadsmamma med två toppenbarn, ett antal akademiska examina,städhjälp, skrivklåda, bra man med fast jobb och bra utseende,vänner, snälla släktingar, många böcker och en söt kolonistuga vid en badsjö. Lite fetma och en smula depp behövs nog för att jämna ut det hela. Där finns ju en del att hämta för en med skrivarlusta. En som vältrar sig rätt ordentligt är Carina Rydberg, tack för lånet, jag njuter hejdlöst av hennes Djävulsformeln.
Se nu till att Lydia får röra på sej ordentligt, hon kanske kan bli cirkusartist ? Ma

Kajsa sa...

Heli: Jo, ballerinor kan nog båda var deppiga och arbetslösa. Jag tänkte nog snarare att dessa egenskaper hos mig gjort att jag inte riktigt tog tag i mitt liv i unga år, när det skulle göras, så att säga. Då satt jag mest hemma och var deppig istället. Man måste ju ändå träna om man ska bli ballerina..

Tove: Det ska jag göra! Nästa gång någon frågar ska jag säga att jag är arbetslös dansare, haha! :D

Mamma: Tack, mamma.

Mija sa...

Härligt, jag är också en arbetslös dansare eller hur var det nu??

Ehh...Jo, arbetslös stämmer men dansare??? Räknas alla ballerinakex i chokladmint som hoppar så fint in i min mun just nu? ;)

Kajsa sa...

mija: Haha, absolut! Du och jag, de två arbetslösa dansarna! Hihi. :D

Cec sa...

Kajsa
Förlåt, men jag skrattade så åt detta inlägg!
Tycker inte du är fet!
Städhjälp? Det har jag missat...
Låter alldeles underbart.

Kajsa sa...

cec: Skönt att du skrattar! :D Och visst är det skönt med städhjälp, även om min egen mor outade mig här nu i bloggen. Har inte skrivit något om det, nämligen.