söndag, mars 29, 2009

Mammastolt

Jag vet att det är mamma-töntigt, men jag är helt fascinerad av Lydias språk-, skriv- och talutveckling. Den är så otroligt roligt att följa. Hon ljudar dåligt, men skriver desto bättre. Här nedan har hon (när jag har bokstaverat det är henne) skrivit ordet "biljett".

7 kommentarer:

Fröken Blund sa...

eftersom att du varit inne å läst lite i min blogg, så vet jag, att du vet, att jag förstår dig fullkomligt...
Det där är stort. Coolt!

Anonym sa...

(när jag har bokstaverat det är henne) ? Jag tycker också att det är fascinerande att följa min dotters språkutveckling, det går väl så där, men om man anstränger sig så går det ju att klura ut vad ens barn menar.Nä, förlåt (kunde inte låta bli). Mum

Tove Kungsholmen sa...

Haha! Kajsas mamma rocks!

Kajsa sa...

Mamma: Jag är inte dålig på språket bara på att skriva på maskin (tangentbordet), jag är för snabb för mitt eget bästa.. och jag orkar banne mig inte korrigera allt jämt. Bra att det ändå går att förstå vad jag menar (med lite god vilja). ;)

hanna sa...

Holy macaroni - vad coolt! Frankenstein är ljusår efter :)

Heliotropen sa...

Hur skulle världen se ut om det inte fanns töntiga mammor som tycker att deras barn är genier? Det skulle vara en mycket, mycket sämre plats.

Annika sa...

Shit pommes! Härom dagen försökte jag få Ninja att "härma" när jag skrivit hennes namn. "Men jag har ju skrivit det här redan!" säger hon och pekar på ett långt vågigt streck "Niiiiiinja" och vägrade försöka på mitt sätt.
Äsch, väntar några år tror jag.