måndag, juli 21, 2008

Skydd för regn

Sally och jag bestämde oss (okej då, det var mest mitt beslut) för att utmana ödet och äta en sen lunch utomhus, på mitt nya favvofik Sophies (inomhus finns bara sittplatser en trappa upp). Det slutade med att jag stod hopträngd i över en halvtimme under en liten markis tillsammans med en gubbe med rullator och åt en svampig foccacia och drack lite lagom regnutspädd latte. Som tur var sov Sally. Sen på vägen hem fick jag det stora nöjet att konstatera att det gamla regnskyddet till Sallys begagnade vagn inte håller för längre promenader i regn. Nåväl, ingen skada skedd. Hon förblev torr och vi har fler regnskydd hemma. Att mina skor, som ser väldigt vattentäta ut och som jag därför alltid tar på mig när det är risk för regn, inte är ett dugg vattentäta visste jag egentligen redan (bara uppifrån, inte från sidan när det blir pölar). Men upplevelsen av att klafsa hem i blöta strumpor är alltid liksom ny. Detta är verkligen en våt sommar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett jättestort grattis till Sally!!! Hoppas allt har gått bra. De första veckorna kan kännas lite jobbiga, men man kommer fort in i nya rutiner :-) Efter nån månad är det som vanligt igen...Adde har ju redan hunnit bli 1 år nu och ska börja på dagis nästa månad.
Sköt om er, kram Madelene

RANA sa...

Åh nej. Och jag känner på mig att du inte är ett sånt pervo som gillar regn och kyla. ;-)

Mobilbilden till höger. Gudomlig!!!

Kram du stackars strumpvåting.

/Rana

RANA sa...

Du har en utmaning hos mig - om du vill.

KRAM,
Rana

Kajsa sa...

Hej Madde och tack! Otroligt att Adde redan är ett år och ska börja på dagis!

rana: Pervo och pervo.. i princip har jag inget emot regn, men tycker att regn är jobbigare när man har barn med. Men nej, jag gillar inte att bli blöt om fötterna. Ska in och kolla utmaningen..