torsdag, juli 10, 2008

Jävligt rutinerade

Idag blev det premiärtur med båda barnen i syskonvagnen. Lydia sprang mest brevid men ställde upp på en liten fotosession. Som de rutinerade småbarnföräldrar vi är blev vi (glatt) överraskade av det störtregn som plötsligt föll från skyn. Och det fina regnskyddet som hör till vagnen? Tja, det hängde naturligtvis kvar på balkongen. Jonas fick lubba hem med vagnen och barnen, varav en (gissa vilken) förtjust skrek "Det är blött!" hela tiden. Själv kan jag inte direkt springa än, så jag promenerade i sakta mak och kom hem som en dränkt katt. Bättre lycka nästa gång.

1 kommentar:

Tove Kungsholmen sa...

Fin vagn, fina tjejer! Kul med bilder på Sally, ser fram emot att träffa er så småningom.

Kan inte lova att det inte blir fler bilder men kan rekommendera Rivierahäckning. Priserna är ungefär som hemma men det är befriande att byta makaroner och falukorv mot pilgrimsmusslor, rosé och annat som ändå är billigare här. Öht så lever vi lite "vardagsliv" med de flesta middagarna hemma och så men miljöombytet och det enorma utbudet av aktiviteter (om man vill) piggar verkligen upp.

Yepp, jag talar en del franska. Rätt konstig sådan dock med nästan perfekt uttal men noll grammatikkunskaper men det funkar. (Började läsa franska när jag var 6 år så det är därför).

Slut på romanen.

Ta hand om dig och Sally primärt och de andra när du orkar. angående det där med att sakna barn nr 1, min kompis som fick nr 2 i maj säger exakt likadant. Blir nog lätt så men det kommer tillbaka när Sally blir lite äldre utgår jag från.

Hoppas du får sova lite snart! Kram