tisdag, juli 29, 2008

Kvar i stan

Vilken jäkla stadsbrutta jag är. När det är så här varmt och soligt längtar de flesta till någon strand vid vatten (har jag hört). Inte så jag. Jag längtar till något fik i skuggan, inte ogärna invid en gata med människor och trafik så man har något att titta på. Jag älskar faktiskt stan när det är varmt. Gillar lukten av varma gator. Tycker människor är snygga när de klär av sig bland den varma betongen. Heja alla snyggingar som är kvar i stan!

Uppdatering: Hmm, jag står visserligen bakom det jag skrev ovan, jag gillar verkligen stan på sommaren, men jag tror att det just i år kanske är extra ointressant att vara på t ex en strand eftersom att jag ännu inte får bada efter förlossningen..

2 kommentarer:

Josefin sa...

Jag är också i stan och älskar det också! Älskar hur lugnt det är i parkerna när jag går dit och leker med plutten. Idag var det så få barn i Stora Bleckan och Skånegläntan (vi hann med två parker) att jag lugnt kunde sitta på en bänk medan min vilda 1-åring sprang omkring. Jag såg honom på 50 meters håll (så är det inte i april!)
Heja stan när det är folktomt! Nästa vecka kommer alla tillbaka, det känner jag på mig.
Kram från en flitig läsare

Yogamamma sa...

o jag är en snygging som längtar bort, bort, bort från stan. Till skärgårdens blå hav och fläktande vindar ;)