fredag, januari 11, 2008

The only way is up, baby

Nä, upp ur det här depphålet nu! Måste skriva något bara för att ha skrivit något efter det senaste tårögda inlägget. Känns lite bättre idag i alla fall och nu är det ju snart helg. Ska se till att få lite tid med min älskade sambo, om inte annat så bara för att prata lite. Prata om något annat än vad vi ska äta till middag och var Lydias vantar ligger, typ.

5 kommentarer:

Linda sa...

Jag vet hur du känner. Ibland är det inte lätt att hålla näsan ovan vattenytan, men på något konstigt sätt så brukar det mesta lösa sig till det bästa. Är övertygad om att det gör det för dig också!
Kram

Charlotta Åberg sa...

en bamsekram till dig!

Tove Kungsholmen sa...

Way to go Kajsa!

Har en present till dig vid tillfälle.

Svar om avgaser, kopierat från min blogg:

Kajsa, den kartan vill jag jättegärna ha!!! Är den mailbar? Jag har sett en i DN för ett bra tag sen men den var inte så detaljerad. Enligt den bor vi precis på gränsen mellan halvfarligt och ofarligt. Hela K-holmen (och säkert Söder oxå) var helfarligt eller halvfarligt.

Tror dessa tankar kommer från dels att L's dagis ligger rakt under minst en av inflygnvägarna till Bromma eller kanske allihopa. Dels för att vi ofta promenerar hem och då går sista biten parallellt med Essingeleden där det i rusningstrafik är proppat o stillastående i sammanlagt sex filer. Urk!

Men visst, härute är det iaf snäppet bättre än stan. Större delen av ön befinner sig i det ofarliga området. Välkomna hit! ;)

Kajsa sa...

Linda och forestfriend: Tack till er båda! Man får ta en dag i taget.

Tove: Svarar på din blogg.

Anonym sa...

På ett program så var det någon som sa - Man måste vara ledsen för att kunna vara glad. (Lilla Huset på Pr...ja hur det nu stavas :-) )

Oavsett hur du mår så ser du och hela familjen helt fantastisk ut på det senaste mobilfotot.

Stor kram och hoppas att det vänder snart.

//Linda Q