söndag, januari 06, 2008

Jag kan inte sova.

Imorgon börjar "det riktiga livet", när både jag och Jonas jobbar heltid och Lydia ska gå på dagis. Har ingen aning om hur det kommer att fungera och är lite smått nervös inför morgonrutiner som inte alls sitter och det faktum att jag ska lämna alla dagar. I kombination med att jag bara har en projektanställning på ett jobb där jag gärna vill göra bra ifrån mig, naturligtvis. No time for monkey business.

Ändå sitter jag här flera timmar efter att jag egentligen borde gått och lagt mig och vill verkligen inte sova. Jag vill sitta uppe hela natten! Men, ska nog knyta mig nu i alla fall. Måste helt enkelt. Eftersom att jag är vuxen och vet bättre. God natt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag precis hur det där känns! Fast jag kände så när min sambo började jobba efter hans andra föräldraledighet. Båda skulle jobba heltid och med två barn 2-4 år gamla kändes det outhärdligt svårt att få ihop livet. Men det gick.

Jag lämnar och hämtar i stort sett varje dag när vi jobbar för jag har bättre arbetstider och närmare hem. Det är jättejobbigt men med rutiner så funkar det. Oftast. =)

Fast efter några månader gick min sambo ned i arbetstid så barnen fick vara hemma en dag/v. Det kändes lite bättre.

Nu efter vår tredje föräldraledighet vete 17 hur det blir. Hämta och lämna tre barn på olika ställen.... KAOS! =)

Hoppas det går bra att jobba och allt !

Kram,
AnnaSv

Yogamamma sa...

Ja, det där bävar jag också för. Vi kommer att ha det så i höst.
HOPPAS att det gick bra. Låt oss veta.

Kajsa sa...

annasv:
tre barn på olika ställen?! Det låter som en omöjlig uppgift - hinner man jobba alls? Gulp.

yogamamma:
Usch ja, förr eller senare är det dax. Och ja, det går relativt bra. Fast det smärtar att lämna ett gråtande barn, även om de intygar att hon slutar en minut efter att jag gått. Huga.