lördag, januari 02, 2010

Konsumentupplysning


Okej, alla ni som tydligen redan har en iPhone; Vad har ni för abbonemang, varför har ni det och är ni nöjda? Jag är inte så intresserad av villkor, för dem kan jag läsa mig till. Snarare hur är operatören? Är det bra kundservice? Bra täckning? Många avbrott? Jag är väldigt nöjd med min nuvarande operatör, men tyvärr har de inte abbonemang till iPhone så i sånt fall måste jag byta - vilket ger mig lite ångest..

Uppdatering: Men jag tycker ändå att det är ganska gulligt hörni att jag stavat fel på "abonnemang" på två ställen utan att någon vågat rätta mig. :)

6 kommentarer:

k sa...

Alltså jag är (erkänner jag) sjukligt lojal och bytte inte leverantör från Telenor när jag förnyade abonnemanget i augusti. Jag vet ärligt talat inte ens vilken deal jag har, men betalar ca 650 kr i månaden. Jag TROR att det ingår grattis surf, men är alltså så ute i det blå att jag bara betalar. Men nöjd är jag och har verkligen ökat min nätanvöndning med flera 100%. För att det är så lätt. Det enda jag är missnöjd med är kameran, eftersom jag hade en Ericsson tidigare som gav grymma foton.

Jessica - bymom.se sa...

Jag har tre, och har haft i några år nu. Köpte en iphone nu i höstas. Funkar toppen, både operatören och telefonen (eller datorn med telefonfunktion ;-)).

LadyFi sa...

Jag har Telenor och en abbonemang för 24 månader för att täcka själva kostnader för telefonen. Jag kan surfa fritt för hur mycket jag vill.

Botilda sa...

Telenor. Av gammal vana, och för att de lite grand tyckte att det var kul att jag varit kund där sen 1995 och därför faktiskt ansträngde sig lite extra.

Oavsett vilken operatör du väljer ska du tänka på att få (eller köpa till) fri surfning. Där drar det iväg annars, eftersom det är så busenkelt och smidigt och bra på alla sätt.

Jag har enklaste modellen (inte S och ”bara” 8 GB i minne). Det är lite trögt ibland men minnet räcker bra för mig. Fast jag har inte prövat med de som är snabbare så jag vet inte om det är nån större skillnad. Mycket beror ju också på vilka appar man har.

Kajsa sa...

Hihi, nu svarar jag från min nya telefon! Vit fin och med ett telenorabonnemang. :-)

Botilda sa...

Hurra! Hoppas nu att du blir lika nöjd som vi andra verkar vara. Jag surfar på Hemnet-appen från min, men det behvöer ju inte du göra.