måndag, januari 18, 2010

Häftiga ord

Det skulle verkligen vara lätt att fylla en hel blogg med fantastiska, härliga, förvånande, tankeväckande, roliga och vackra saker som 3,5-åringen kläcker ut sig. Det är tur att jag har lite självbehärskning. Men ändå, vad häftigt det är att få vara med under den här perioden i hennes liv, vilken förmån att få uppleva detta, föra dessa diskussioner och lyssna till hennes resonemang och fantasiska förklaringar till det mesta.

5 kommentarer:

Fröken Blund sa...

jag vet...
det är en ynnest att få vara med på resan...3.5 åringen har en hel del på hjärtat om man säger så:)

Stilla tankar sa...

Jag vet, jag tänker ofta att jag borde skaffa en Signe-bok och en Siri-bok och samla mina minnen och härliga ord där. Än så länge har jag inte gjort det. Men jag är glad över att jag varje månad skriver mina små uppdateringar om barnens utveckling på min blogg. Bara det kommer att vara guld värt för mig när jag glömt. Och det börjar jag ju redan göra.

Tove Kungsholmen sa...

Har tänkt likadant men det är inte mycket som hamnar på bloggen tyvärr. En del är för privat och en del är liksom mest "kul" för oss men mycket skulle platsa.

Skrev en fråga till dig på forumet - den får stanna där. Vore toppen om du orkar kolla vid tillfälle, inte akut.

Sofia sa...

Å precis så är det! Jag brukar lägga ut lite grejer som A säger både för att jag vet att det finns ett intresse från de som står honom nära, men inte bor nära. Men också för att jag har nån tanke om att han kanske kommer få läsa allt det här när han blir äldre. Lite som en dokumentation. Sen är det ju faktiskt roligt! Jag tycker det skulle vara himla kul att läsa vad din dotter säger, för man blir ju helt förundrad och förvånad hela tiden!

marianne sa...

"Kom igen nu Kajsa!"