torsdag, december 04, 2008

Nästa dag, tack.

Kommer innanför dörren med två gråtande barn i vagnen. Kanske av trötthet, kanske av hunger. Troligen av båda i minst ett av fallen. Känner mig snorig och svettig och väldigt pms-ig i största allmänhet. Har precis lämnat min mor sur (på mig) vid busshållplatsen. Idag har hon kallat mig både grinig och irriterad, vilket troligen är helt berättigat. Hela dagen har jag känt att så fort jag ska säga någonting så kommer det fel ut ur munnen utan att jag kunnat hindra det på något sätt. Och alla ljud runt omkring mig har varit lite lite för höga för mitt huvud. För tredje gången idag rullar tårar även nerför mina kinder, men Lydia blir snabbt orolig och kramar om och då måste jag ju bara rycka upp mig och bli vuxen och övertygande lugn igen. Dessutom har Jonas glömt sin mobil hemma så jag kan inte ringa honom och gråta ut lite, vilket annars kan hända att jag gör vid behov. Jag känner så otroligt mycket för att bara krypa ner i sängen och gömma mig under täcket. Fast konstigt nog, fast att vi varit hemma alla tre i fyra dagar, känner jag mig inte särskillt irriterad på barnen. Bara väldigt gråtig. Nä, det är ingen bra dag helt enkelt. Tur att det kommer en ny dag imorgon.

3 kommentarer:

Mija sa...

Åh Kajsa, här sitter jag som en säck potatis i soffan. Trött, grinig, och ledsen. Hela kroppen värker efter allt packande. Jag känner mig helt hopplös. Att försöka att packa ner hela trean i flyttkartonger och samtidigt ha båda ungarna som vill ha min uppmärksamhet det blev för mycket för mig idag. Imorgen blir det som du säger en ny dag. Men jag längtar inte till imorgon. Jag vill befinna mig ett par veckor i framtiden. Då flytten är avklarad. Jag längtar...

Stor Kram på dig min cybervän och hoppas att din dag blir bättre imorgon

Kajsa sa...

Mija: Det samma! Vi ses på andra sidan. ;)

Tjockalocka sa...

Ja fy, sådär är det verkligen ibland. Jag tänker också sådär, imorgon är en ny dag och man minns knappt vad som var jobbigt igår.

Kram!
/Jennie