torsdag, februari 15, 2007

Nej satan! Skulle hjälpa en kompis som precis startat en blogg, går in i templates för att kolla hur det ser ut (för att kunna beskiva), lyckas trycka en gång för mycket på back space eller nåt annat skit som gör att färgen försvinner från min bloggsida! Jag har uppenbarligen deletat (åh vad härligt det är med svengelska!!) några layoutkoder. Ända sättet jag kommer på att få tillbaka dem är att hämta layouten på nytt, varpå alla mina förändringar, länkar, allt (!) är borta!! Nu har jag försökt länka tillbaka till andra bloggar i alla fall men mina marginalrubriker är borta, fast att jag tycker de ser helt okej ut i koden. Pust och stön! Sånt här hatar jag, blir så sur när jag känner att jag inte behärskar mediet riktigt. Borde vara dataproffs!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va? Jag tycker sidan ser ut som vanligt!

/muminspain

hanna sa...

Irro. Hojta om du behöver hjälp. Men för att få rubrikerna ser det ut som att du behöver ta bort hakarna runt rubrikerna. Jämför koden vid "about me" med resten så ser du att du har extra hakar runt rubrikerna. Kanske kanske är det orsaken.

Anonym sa...

Fast min länk är kvar. Tackar, bockar och bugar. (ibland ryker ju de man tappat intresset för när man ändå måste göra om, jag har själv rensat lite).
Trevlig helg

Kajsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kajsa sa...

Mumin (he he): Saknar rubrikerna i marginalen. Plus att flickr och mina boklänkar naturligtvis är borta..

Kaffeflickan: Klart jag inte rensar bort dig!

Hanna: Åh, tack! Ska genast kolla det.