onsdag, februari 14, 2007

Adoptionen har gått igenom!

Minns att min mor pratade något om det i höstas, men kom inte ihåg så noga vad det var. Så igår ramlade detta ner genom brevlådan:Ett certifikat att jag framgångsrikt har adopterat en havssköldpadda i Grekland. Nefeli heter den tydligen. Information om ringmärkningsnummer och hur många ur samma bo som klarade sig till havet följde också med. En försenad födelsedagspresent från min mor. Förhoppningsvis ett litet litet bidrag till en bättre miljö och chans till överlevnad för Greklands havssköldpaddor.

2 kommentarer:

Charlotta Åberg sa...

vet du att jag jobbade i grekland, på ön zakynthos en sommar som voluntär på ett hloggerhead turtle rescue centre? jag har varit med och patrullerat stränder, ringmärkt en jätte sköldbadda mitt i natten i totalt mörker under en jordbävning, och grävt upp och flyttat sköldpads ägg och även sett de små bebisarna kläckas och springa för livet mot havet! bra att du adopterade en, de behöver all hjälp de kan få! >;)

Kajsa sa...

Ja, jag kom ihåg att du var där! Måste ha varit helt fantastiskt. Kul med deras "adoptions-"program så man kan bidra lite. Denna sköldpadda föddes på Kreta.