fredag, februari 23, 2007

Aktiviteter

Lite bilder från senaste veckans aktiviteter:



I onsdags fick Uno och Lydia rocka loss på Stadsmuseet. Eller ja, vi hade hoppats på att det skulle finnas ett typ "Rum för barn" där, men det visade sig bara vara öppet på helger ("Torget" heter det visst..). Efter att ha ätit russin och banan ett tag var de båda krabaterna måttligt roade av att sitta i barnstol så vi drog längst upp och längst in och släppte loss dem på golvet uppe i "Folkskolan". Inte så rent på golvet - men vad ska man göra? Lydia var i alla fall väldigt glad över att kunna röra sig fritt. Uno, som ju går nu, drog dock iväg hela tiden, till hennes stora förtvivlan. Hon försökte krypa efter bäst hon kunde, men hann inte så långt innan han drog iväg åt nästa håll..





På torsdag sen blev det riktiga "Rum för barn" på Kulturhuset. Väldigt mycket barn, men en lycklig Lydia som äntligen kunde ta sig runt, till skillnad från förra veckan. Livet har blivit så mycket lättare sedan hon började krypa. Jobbigt att passa henne ja visst, men lättare ändå med en glad tjej som känner att hon kan ta egna initivativ.


1 kommentar:

Camillas lockar sa...

Hehe, ja, Rum för barn är kul för barn. Peo har blivit förkyld varje gång han varit där - men det har det varit värt! Som du säger, det är verkligen en helt annan grej att de kan förflytta sig. Tyvärr (eller vad man ska säga) så är det även jättestora barn där ibland, som SNOR grejer från småttingarna. Som bara står gapandes kvara. Well, det får man väl leva med :-)