onsdag, oktober 03, 2007

Fötter först - huvud sist??

Irriterar mig på den nya skogallerian, Feet First, som öppnat nyligen. Plötsligt går hela stan runt med stora färgglada shoppingbagar därifrån. Men vad är grejen? Det finns ju inte en enda affär där som inte redan ligger typ runt hörnet. Inga nya skor. Inga nya märken. Ingenting nytt, så vitt jag förstår. Bara samla samma gamla under ännu ett tak. Men ändå, vad lyckliga vi är när vi får bära kassar från ett nytt ställe. Då känns det verkligen som om vi lever och är med där det händer. Eller?

2 kommentarer:

Linda sa...

Har inte varit där personligen, men jag förstod inte riktigt vitsen jag heller när jag läste om den. By the way - din blogg påverkar. Av någon underlig anledning går jag nu och tittar om jag kan se någon rosa kappa någonstans...

Kajsa sa...

Linda:
Nä, skönt att någon reagerar som jag på Feet First. Känner mig konstig ibland över mina reaktioner. Hojta om du hittar en rosa kappa - hoppa på folk och fråga var de köpt den, vetja! :-) Hittade faktiskt på Zara, men de var inget fina. Men jag köpte en svartvit där istället... inte riktigt lika färgglatt, tyvärr.