fredag, oktober 26, 2007

Because I´m worth it

Idag har jag köpt mig själv ett par hederliga näbbstövlar i renskinn. Superskönt hantverk när det är som bäst. De borde hålla tills jag går i pension ungefär. Nostalgin är fullständig när jag ser dem. Liknande hade min mor under min uppväxt - och hon har precis köpt ett par nya nu igen! Hahaha, runt runt går det med andra ord. :-)

4 kommentarer:

[attle] sa...

står här superhög på nostalgi.
bodde i dalarna mina första 4 år i livet. min mamma gick i näbbstövlar, jag och syrran hade mössor med "kärnkraft - nej tack!" på oss. det var tider det!

Tove Kungsholmen sa...

Åh, jag älskar sådana! En norrländsk kompis har ett par, jag har varit avis i flera år. De är ju sketadyra Kajsa,är du gjord av pengar? Var köper man dem i STHLM? Om jag nu skulle bli gjord av pengar nån dag...

Kajsa sa...

attle:
Ja visst var det tider det! Känner igen mig precis i din beskivning fast vi bodde i Stockholmsförort, haha. Har nog mer med päronen att göra än orten.

tove:
En investering, kanske.. ;-) Nä, men med tanke på vad saker (skor) kostar nu för tiden så var de inte jättedyra. Nåja, de finns i alla fall i "lappståndet" på Hötorget. Nu, liksom för 30 år sedan, då min mor köpte på precis samma ställe. :D Vet dock att de har ont om storlekar nu eftersom de typ inte sålde några i flera år och nu har plötsligt efterfrågan ökat, men de är lite fega med att köpa in och frakta till Stockholm om de inte vet att de blir av med dem. Många storlekar är slut just nu, men kan man vänta så går det alltid tror jag. Jag knep de sista i st 38.

Charlotta Åberg sa...

hade sånna på 70 talet! vill också;)