onsdag, oktober 17, 2007

Den enes död gör den andre röd

Har tvingats köpa nu mobil. Jo faktiskt. Det har varit glapp i den gamla i över ett halvår och för två dagar sedan gick det plötsligt inte att ladda den överhuvudtaget. Efter en undersökning på affären visar det sig att det skulle kosta mer att skicka den på lagning än att köpa en ny. Är det inte alltid så? Fan, jag gillade min gamla. Men, men, den nya har en mycket bättre rolig kamera. Nu sitter jag och försöker få alla de nya prytlarna att fungera ihop. Vill få in bilderna i datorn, men det verkar misstänkt mycket som om mobiltillverkaren diskriminerar mac-användare varför jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig vidare.. Jag fick i alla fall en röd mobil, vilket gör mig på lite bättre humör.


Uppdatering: Helvete, inser just att jag måste ta mig tillbaka till butiken för att få detta fixat/förklarat. Jag vill bloggamobilbilder! Jag som inte ens fattar hur man kopplar upp datorn till internet. Det gjorde jag aldrig på den gamla mobilen heller..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du hur länge sen det var man fick se några bebibilder !!!

Botilda sa...

Jag har blåtandskoppling mellan min telefon (Nokia) min mac. Funkar! Men min mobil tar så kassa bilder att det är väldigt sällan jag använder den som kamera. Jag har iof en kabel nånstans också. Hm... jag inbillar mig att jag väntar med att byta telefon tills ifånerna kommer i vår. Som om jag hade råd med en sån - som om jag inte fattat att det finns många andra telefoner som är mycket bättre...

Tove Kungsholmen sa...

Cybershoten funkade ju finfint igår! Men du vet völ hur man kopplar upp datorn till internet? Vekrar så iom att du ändå bloggar lite... ;)

Tack för igår!

Kajsa sa...

Anonym (mamma?):
Nu åtgärdat! :-D

Botilda:
Ja, blåtand funderar jag på om jag ska skaffa. Det funkar alltså, bra att veta.

Tove:
Hm.. jo datorn kopplar liksom upp sig när jag öppnar den.. haha. Trycka på knappar kan jag. Akta dig så jag inte lägger ut något snyggt kort som jag tog med cybershoten på dig från igår. ;-)