lördag, september 11, 2010

Vagn stulen igen!

Det är helt galet. Vår tredje vagn har blivit snodd från vår port på bara några månader. Den första var en nästan helt ny Brio Sitty. Samtidigt snoddes vår grannes liggvagn och resesäng (som just då låg brevid vagnen hopfälld). Bara någon vecka senare snoddes vår resevagn. Nu har vi legat på tills värden ändrat kod på alla dörrar samt fixat att vi kan låsa fast vagnen i porten. Men som sagt, det hjälpte föga. I natt försvann vår nästan nya Brio Race med ståbräda, lås och allt. Jag tror jag befinner mig lite i chock. Tycker det känns så vansinnigt kränkande att bli bestulen. Funderar på vad hade vi just nu i vagnen för övrigt? En filt låg under vet jag. Var det något i nätkassen? Nya fingervantar till båda barnen är jag ganska säker på låg i suffletten. Fy fan säger jag bara. Och nu ska vi då tvingas ägna hela helgen åt att fixa en ny vagn till på måndag (vi har ju fortfarande ganska långa till dagis...) Jag har för fan inte tid med det här! Känner stort behov av att slå någon. Helst den som tagit vår vagn.

4 kommentarer:

Malinka sa...

Fy fan vad surt!

Och det låter som om hyresvärden (och därmed ni) har ett större problem – någon har fått tag på nycklar alternativt någon som ska ha nycklar sysslar med stöld ...

För inte var väl värden så kortsiktig att hen inte bytte ut alla koder? Det kan ju finnas kod för posten, och man behöver inte ha den allmänna koden om man inte vill.

Tove Kungsholmen sa...

Nä, fy fan! Det blir ju dyrt också med alla självrisk och vad säger försäkringsbolaget?

Kajsa sa...

Malinka: Du vår värd kan vara precis hur korkad och kortsiktig som helst. Inte världens mest engagerade om man säger så. :(

Tove: vet inte än, men alla tillfällen är polisanmälda. De har tom varit här en gång när en granne slog larm om några som verkade skumma på innergården. Så försäkringsbolaget får banne mig punga ut!

Kajsa sa...

Klart försäkringsbolaget ska betala, ni kan inte göra mycket mer än låsa in och låsa fast. Fy vad surt!