onsdag, juni 27, 2007

På jackjakt

Gud förbjude att du inte redan köpt "din sommarjacka" i mitten av juni! Då finns nämligen inga jackor kvar. Ingår tydligen inte i sommarsortimenten. Vilket i sig är ganska lustigt när vi ses hur fint sommarväder vi har utanför fönstret. Men, jag kompenserade det hela med att köpa fyra par skor istället! Mowahaha!

3 kommentarer:

Botilda sa...

Hoppas det finns några par skor kvar nu... Jag behöver ett par till ett bröllop nästa helg - guldiga ballerina tror jag (sen kan jag sjunga om gyllene skor hela kvällen).

Kajsa sa...

Botilda:
Jag kan lugna dig med att jag lämnat de guldiga ballerinaskorna kvar på hyllan. ;-) Har silvriga sedan tidigare. Hoppas du hittar vad du söker. Själv köpte jag tre par högklackade träskor, håhåjaja!

Botilda sa...

Högklackade träskor kan jag bara drömma om! Förutom att jag skulle vricka fötterna, skulle jag få ont i ryggen av att böja mig neråt hela tiden. Oj oj oj...

Förresten, även jag shoppade bh häromdagen. Mina bröst har blivit större efter graviditet och amning! Jag som sett fram emot att kunna köpa lite mer normala bh-ar. Sambon kallar de nya för hängmattor, och det känns väl inte så värst uppmuntrande.