torsdag, mars 08, 2007

Utmanad av Kaffeflickan.

Okej, kan behöva lite nonsens i livet. Har blivit utmanad av Kaffeflickan;


Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


  1. Jag älskar lingonsylt. I perioder kan jag äta hur mycket lingonsylt som helst och till absolut allting! Det finns faktiskt ingenting i hela världen som lingonsylt inte passar till.
  2. Jag är väldigt intresserad av patologi och ville under en period bli obducent. Jag tycker mycket om att titta på riktiga organ, kroppsdelar m.m. Gillar att skära, dissikera och studera.
  3. Jag spontanshoppar alldeles för mycket skor, väskor och jackor/kappor. Vilket kanske verkar konstigt för de som känner mig ser mig nog ha samma väska, skor osv mer eller mindre jämt. Har flera par oanvända skor och väskor hemma i garderoben. Vill ständigt ha fler. Köper gärna sommarskor mitt i vintern.
  4. Jag är besatt av att färgkoordinera. Jag klara inte av att ha en disktrasa i "fel" färg i köket t ex. Den måste antingen vara i samma färg som huvudfärgerna i rummet, eller i någon av de i mitt huvud "godkända" accentfärgerna. Eftersom min sambo inte fattar någonting av detta när jag försöker förklara tänket för honom leder det till ständiga konflikter. Samma sak med diskborstar, flaskor i badrummet m.m. Jag har många gånger i livet struntat i att köpa det shampoo jag vill ha för att flaskan är i "fel" färg. Fast de senaste åren kan jag inte styra helt över det längre, så jag håller på att lära mig slappna av liiiite..
  5. Jag är mörkrädd. Detta har jag förstått först de senaste åren. Har alltid fått lite rysningar vid tanken på att bo permanent i hus och har just fattat att det faktiskt beror på min mörkrädsla. Ensam i ett mörkt hus... huga!
  6. Jag älskar att svära. Tycker mycket om kraftord och använder dem gärna. Tycker det är kul med olika omgjorda varianter och egna påhitt. Men försöker hålla nere på svärandet då jag insett att de flesta inte delar min passion! :-D

Tror jag hoppar att utmana vidare någon speciell faktiskt, utan skickar en allmän utmaning till alla som har lust!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul. Jag har också lite färgkoordinationsnoje. Mannen förstår över huvudtaget inte att badhanddukarna + småhanddukarna måste vara i samma serie och snyggt bryta av mot mattan/kaklet. Huga när han ´byter handdukar. Rena anarkin.

Kajsa sa...

Nej tusan, man får inte byta handdukar hur som helst! ;-)

Botilda sa...

...eller köpa diskborstar i vilka färger som helst. Jag skäms, men låter de omatchande (samboköpa) förirra sig ut i städhinken och köper nya - i rätt färg.

Kajsa sa...

Ha ha ha, det här är ju underbart! Var tvungen att läsa upp era kommentarer för min sambo - så han förstår att jag inte är ensam om att vara så här! Heja oss! Jag tycker vi gör helt rätt! Själv har jag slängt alla min sambos gamla handdukar, för de var i fel färg, diskborstar vågar han inte byta längre utan att fråga :-)