söndag, mars 18, 2007

F1 premiär!Äntligen kör Formel 1 säsongen igång! Denna gyllene del av året när jag och Jonas kan slåss om vem som ska se på sport. Fast "min" sport, Formel 1, körs ju inte i Sverige, så man kan inte kolla live. Men tävlingarna har ofta härliga sändningstider på söndageftermiddagarna. Då kan man, förhoppningsvis, sitta och softa i soffan och dricka lite te och bara njuta. Perfekt sport för en småbarnmamma faktiskt. :-) Precis som långfärdsskidor, en annan favvosport.

Denna säsong har dessutom den forne världsmästaren Michael Schumacher äntligen kastat in handduken! Kommer bli väldigt spännanden att se mellan vilka striden står i år. Gillar ju i princip Kimi Räikkönen, men inte stallet han kör för, Ferrari. Så vi får se vem jag ska hålla på.. Många har som vanligt bytt stall så det tar väl några starter innan man vänjer sig. Så här ser det ut i år.


Uppdatering: Jorå, Kimi vann första loppet. Men jag ska nog hålla koll på den här killen i år! Gillar ju dessutom hans stall.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mums. F1 är min melodi. Innan barnen satt jag jämt klistrad. Har följt F1 sedan jag var i 10-årsåldern. Min absoluta hjälte är Mika H, så därför får jag nöja mig med att se Kimi föra den finländska stafettpinnen vidare.

Nu för tiden har jag taggat ner lite. Jag har fått för mig att jag inte vill se på TV på dagtid med barnen, så jag får nöja mig med det som visas på sporten efteråt.

Ps. Jag har faktiskt kört formelbil. Fast inte F1 utan formel ford.

Kajsa sa...

Kaffeflickan: Wow, jag blir grymt avundsjuk! Ja, Häkkinen är en gammal favorit här också. Får se vem det blir framöver. Är inte så förtjust i Alonso, men Kimi kanske är nåt, trots allt ;-)

Tove Kungsholmen sa...

Kajsa - Formel1 - du??? Haha, skönt! Jag älskar när folk förvånar en och jag älskar att lära känna er aprilmorsor bättre och bättre. Kajsa gillar Formel1, *noterar*.

Botilda sa...

Sprallinen somnar ofta gott i sin pappas famn när han tittar på Formel 1 (eller vilken motorsport som helst). Själv föredrar jag nog att köra själv, även om det börjar bli rätt länge sedan jag och Mimsan (jo, bilen har ett namn) var ute på bana.

Kajsa sa...

Tove: Joråsatt.. :-D

Botilda: "Mimsan"! Härligt, önskar jag tyckte om min bil och vågade köra lite racetävlingar..