söndag, augusti 27, 2006

Badbebis
Idag var första gången på babysimmet. Med tanke på Lydias griniga humör de senaste dagarna och det faktum att hon grät hysteriskt på informationsmötet för simmet i onsdags, så var våra föväntningar inte så högt ställda. Se hur det går, helt enkelt. Låta henne komma upp så fort hon ville och ge det några gånger för att få henne att vänja sig. Men det gick superbra! Inte så att hon skrattade och tyckte det var störtkul, men hon var lugn och verkade koncentrerad och betagen av alla intryck och orkade vara i hela halvtimmen.. Ska bli sååå kul att se hur detta utvecklar sig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder!

Varför har L strumpor på sig? *Nyfiken*

Anonym sa...

ÅH! vad mysigt det ser ut! Har aldrig varit på babysim,blir riktigt sugen!

Kajsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Kajsa sa...

tovesnova - strumporna ska man tydligen träna med i låg ålder så att de vänjer sig, eftersom att det är bra att ha på när de blir äldre i duschrummet, poolområdet m.m som halkskydd. Tydligen mycket olyckor med springande/stående barn och våta utrymmen.

helena - Ja, det var riktigt mysigt. Härligt med varmvatten pool också (alltså nu var jag ju inte i denna gång, men har varit i poolen förrut). Kanske nåt för lilla A? :-)

Botilda sa...

Babysimmet blir bara bättre och bättre. I början var vår Lilla A lite avvaktande, men nu (andra kursen på Hälsopoolen) skrattar hon lyckligt bara hon får syn på vattnet i poolen. Lycka till med simmet!