måndag, januari 31, 2011

Tänk om

Ja, de tar mig ju på allvar i alla fall. Nu har jag tagit lite prover och ska få tid för magnetröntgen. Läkaren trodde nog inte att det var hjärntumör (inget tyder direkt på det, tycker hon) men eftersom jag glömmer så mycket helt plötsligt och det kommit ganska hastigt så ska det absolut undersökas ordenligt. Jaha, det låter ju bra. Men ändå, tänk om..

8 kommentarer:

k sa...

Skönt att de tar dig på allvar! Sen är det såklart alltid läskigt med alla 'tänk om', men snart vet du. Jag håller alla tummar och sänder en tanke uppåt! Kram

Malinka sa...

Been there, done that!

Bra att de undersöker, tycker jag. Vad hade hon annars för teorier?

Kajsa sa...

k: Ja fy bubblan! Det var ju därför jag gick dit, men ändå. När de plötsligt säger Ja, vi skickar dig på magnetröntgen, så blir det plötsligt läskigt...

Kajsa sa...

Malinka: Har du gjort magnetröntgen? (Du får inte säga att allt är som för dig för tänk om jag då tror att jag "bara" är utarbetad eftersom det var så för dig och så har jag i själva verket alzheimers...?!)

Tove Kungsholmen sa...

Tror inte det är hjärntumör även om min gissning förstås inte lugnar massor, det förstår jag. Har själv haft en konstig värk i huvudet/bakom näsan typ i ett par dagar, börjar nästan bli orolig jag med. Sova kanske hjälper... ;)

Håll oss uppdaterade om röntgenutvecklingen. Håller tummarna såklart!

Kajsa sa...

Malinka igen (glömde svara): Hon sa inte så hemskt mkt med pratade ju bl a om överansträngning. Hennes huvudmotiv till ej hjärntumör var mönstret på huvudvärken samt lågt blodtryck.

Tove: Tack! Alla tummar känns bra, även de som hålls av lekmän. :-)

Yogamamma sa...

Jag håller tummar och tår och allt annat som hållas kan.
Superbra att de tar dig på allvar. Även om det inte är något allvarligt så är det alltid skönt att veta. Kram till dig.

Kajsa sa...

Jag har inte läst här på ett tag, så jag hade missat din oro, din irritation och din glömska.

Så bra att du har gått till vårdcentralen, och så bra att de tar dina symtom på allvar!

Jag har magnetröntgat huvudet, förresten. För många, många år sen när jag fick migränanfall med synrubbningar flera gånger i veckan. Det var stress.

Sköt om dig!