söndag, januari 16, 2011

Bokcirkel

Idag kommer min bokcirkel hit till mig. Det är min tur att bjuda på lunch och boksamtal. Även om flera inte kan den här gången och boken inte var någon höjdare (se nedan) så är det alltid så himla trevligt att bara få äta och prata om ditt och datt, framför allt böcker, tillsammans med ett gäng vuxna då och då.4 kommentarer:

Cec sa...

Jag har Canon 500D och är nöjd! Du har fotat med den. L&S går inte på Lilla Ny, eller hur?
Ses snart?

Cec sa...

Just det, jobbigt med ögonen. Hoppas verkligen att det är ngt temporärt som redan gått över. Trevlig bokklubbssöndag!

Kajsa sa...

Bokklubb är bästa grejen! Jag har också bokklubbsträff hemma hos mig idag, fast vi kör fika. Vi har läst Haruki Murakamis "Fågeln som vrider upp världen". Enastående. Fast i längsta laget för bokklubben, tur vi hade jullovet att läsa på.

Kajsa sa...

Cec: Ah, är det en sån kamera du har?! Inte undra på att den känns så hemtam nu när jag har en själv! ;) Du får ge mig en liten fotokurs.. Nej, de går inte på Lilla Ny (tack och lov!). Och ögonen är bättre nu, tack och lov. Klart vi måste ses! Vore kul att hitta på nåt. Hur har ni det helgerna framöver?

Kajsa: Ja, visst är det härligt med bokklubb. :) Vi läste Murakamis "Kafka på standen" för ett tag sen, den var också helt fantastisk. Ska nog läsa fler av honom snart.