tisdag, januari 04, 2011

Det här att jag skulle bli flitigare på bloggen igen...

...eller inte kanske. Har suttit och surfat på kamerahus ikväll istället för att blogga. Tror jag kommit ur gängorna lite, gott folk. Men jag orkar inte "ta en paus". Det känns inte nödvändigt heller. Endera dagen skriver jag nåt och då hoppas jag ju genast upp i era RSS-flöden, så jag behöver inte ta några beslut i frågan. Tänker jag.

Nu har jag nästan bestämt mig för en EOS 500D. Någon som vet nåt om den?

(För övrigt påverkas mitt datande just nu ganska mycket av min ögonoperation och tråkiga komplikationer kring den, vilket gör att det inte är så skönt att titta på en dator, helt enkelt. Men det försöker jag förtränga i sammanhanget. Orkar inte ens berätta allt skit som händer med ögonen just nu. Kanske en dag att jag orkar skriva det inlägget. Men men, det blir nog bra tillslut..)

3 kommentarer:

Sara sa...

Trakigt att det blev komplikationer. Du far skriva och beratta om du har tid. Kram

Tove Kungsholmen sa...

Jättetrist, hoppas det blir bättre asap.

Och hetsa inte över bloggen, läsarna återkommer. Jag har ju haft många både toppar och dalar och det är helt onödigt att fundera över det. Även om det väl är lättare sagt än gjort.

Kajsa sa...

Sara: Ja, det kan jag göra. Eller så slår jag en pling en kväll när jag inte är så trött.

Tove: Ja, jag vet att det inte är viktigt. Känns bara som så många tar "time-out" så jag snarare känner mig konstig för att jag bara tycker att det är okej att den ligger och skräpar fast jag inte är så aktiv. Men jag ska sluta tänka på det.