onsdag, april 14, 2010

Freudfröjd
Jag tillhör en så töntig del av befolkningen som tycker det är hemskt roligt att få en glasögonduk med en bild av Freud i present från sambons Londonresa. När den dessutom kan vikas fint och läggas i ett litet plastfodral är min lycka gjord!

5 kommentarer:

Yogamamma sa...

Mr Freud. Mr Freud. Jag skulle nog föredra en sådan duk fast med Roberto Assagioli.

Kajsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kajsa sa...

Yogamamman: Fast då utgår jag ifrån att du beundrar Assagioli endel. Jag tycker mer att det är lite roligt att ta ner Freud till en nivå där han blir en duk som jag putsar mina glasögon på, typ.. (Det kanske inte framgick så väl i mitt inlägg dock, inser jag nu när jag läser det.)

Yogamamma sa...

japp, det stämmer. Assagioli är min type of guy. Fast när jag läser ditt inlägg igen så tycker jag visst att din ironi framgår. Och jag känner ju dina inlägg så jag borde ha fattat det redan från början. Men, men....
Jag skyller på vulkanaskan!

Kajsa sa...

Yogamamman: Fast det ÄR faktiskt ett konstigt inlägg inser jag, eftersom att jag blir glad över presenten, på riktigt, och dessutom är glad över att det finns ett litet plastfodral till, på riktigt. Fast tycker samtidigt att det är kul att torka glasögonen på Freud. Ungefär som att ha Maud Olofsson på en disktrasa där det står "Till dina hushållsnära tjänster".. kanske. :) Nåja, nog om detta nu.