lördag, mars 27, 2010

Det lilla ljus jag har..

Nu har vi kört Earth Hour i en halvtimme och nu börjar Män som hatar kvinnor. Ja, jag vet att det är en dålig ursäkt, men vi har banne mig inga stearinljus hemma, en 1,5-åring som vägrar sova och bara gråter och som jag försökt natta sedan klockan halv åtta. (Nu har Jonas tagit över.)

Jag orkar faktiskt inte sitta här i mörkret längre så nu tänder jag. Med gott samvete, för jag vet att jag gör en jävla massa bra saker för miljön och allt möjligt i vanliga fall. (Dessutom bor vi i ett gårdshus så våra ev släckta fönster har inget symbolvärde för några förbipasserande på gatan ändå, om det nu ger mig någon tröst.)

3 kommentarer:

Kajsa sa...

En halvtimme är gott nog, bra där! Jag lät barnens nattlampor vara tända, och satte också på tv:n klockan nio när millenium började. Fick man ha tv:n på enligt alla earth hour-regler, eller var det ett övertramp? Jag fattade aldrig om det gällde bara lampor eller all el.

Millenium var i alla fall spännande och lördagsgodiset gott. Jag älskar skumägg!

Heliotropen sa...

Vi fuskade genom att ha digiboxen på och spelade in Millenium. I övrigt var allt avstängt utom kyl och frys. Gott så, tyckte vi.

Kajsa sa...

Kajsa: Ja, jag vet inte heller riktigt vad som gällde. Det var ju mest snack om lamporna. Vi hade för övrigt också barnen nattlampa på hela tiden. Det funkar liksom inte att förklara för en 1,5-åring varför det måste vara svart en timme...

Heli: Ja, en digitalbox hade varit bra. Vi har tyvärr ingen inspelningsbar sådan så det alternativet fanns inte.