fredag, juni 26, 2009

Vila i frid

Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite skönt att Michael Jackson äntligen får vila i frid. Sorgligare person får man leta efter. Allt jag hört och sett om/av honom på senare år har gjort mig beklämd. Konstigt nog känner jag mig lite berörd idag trots allt. Han var en så stor del av min ungdom och alltid varit en del i popkulturen runt omkring mig. Men nu är det alltså slut. Tack för allt, Michael.

2 kommentarer:

Fröken Blund sa...

jag håller med dig till fullo. Om allt. Skulle kunna kopiera ditt inlägg till min blogg...men så ful ska jag inte va. Men faktum är, att det är lite märkligt, att man ändå blir berörd, att man liksom får svårt att fatta när en sån figur dör...kanske är det just för att han var mer figur än människa? typ som om Kalle Anka skulle dö...det skulle oxå kännas skumt.

Kajsa sa...

Fröken Blund: Ja det har du rätt i - nästan som en figur mer än en människa. Men därför kommer han ju också att leva vidare levande eller ej. Jag har redan hört absurda idéer om att han egentligen lever och bara försöker smita från sin alltför ambitiösa comeback. Jag tror att han nog är död. Han har varit påväg att gå söner fysiskt länge tycker jag det verkar som, är mer förundrad över att han levt till att bli femtio. Han är en av dessa som borde ha fått dö ung, vacker och på toppen av sin karriär.