onsdag, juni 24, 2009

En lycka kommer sällan ensam

Och idag fick jag också reda på att jag får vara kvar på jobbet i höst. 80% som jag hade önskat och på den avdelning jag helst ville (samma som idag).

6 kommentarer:

Nina sa...

Grattis! Vad skönt! Det är du verkligen värd! Men har de avdelningar på skolan?

Tove Kungsholmen sa...

Flera grejer:

1. Grattis, underbart!

2. Lydia är så lik dig!

3. Den där måsungen räddade Kalle också. Hur ska ni ha det? Ni kanske kan bilda en grupp - "The måssaviours" eller nåt?

Jenny sa...

Å, Grattis, vad härligt

Kajsa sa...

Nina: Ja, alltså avdelning och avdelning, jag visste att jag skulle få vara kvar inom rektorsområdet, men nu blir jag kvar på samma skola och i samma arbetslag (de har tre skolor och jag har jobbat på en av de andra för några år sedan).

Tove: 1. Tack! 2. Verkligen? Jag ser inte riktigt det, men det är ju roligt. Tycker däremot att Sally är väldigt lik min mor. Ser mormor i henne hela tiden, ffa när hon skrattar. Men vad tusan, alla säger ju att vi är lika alla fyra. 3. Var det samma unge? Stackars liten i sånt fall. Det var ett väldigt rabalder på skolungarna i alla fall. Stackars måsunge. Kanske blåste fler ur boet, vad vet jag. Men vi skulle absolut kunna ha en sång grupp - tror att boet ligger på skoltaket nämligen. Men jag tror att vi skulle behöva ta hand om ungarna, mata dem och lägga dem i en skolåda eller nåt för att riktigt få kalla oss för måsräddare.

Jen: Tack!

Camillas lockar sa...

Grattis! Hoppas lägenhetsbytet också ramlar på plats sen efter semestern.

Anonym sa...

vad kul Kajsa! Stort Grattis! Kram Charlotta