torsdag, februari 14, 2008

Vad ska jag läsa nu?

Läste igår ut Drömfakulteten av Sara Stridsberg och längtar efter att få slänga mig över en ny bok. Har några som ligger på lager men kan inte riktigt bestämma mig. Vilken ska jag läsa nu?


Peter Kihlgård - Kicki och Lasse
Khaled Hosseini - Flyga drake
Nina Björk - Under det rosa täcket
Jorge Luis Borges - Fiktioner
Jessica Kolterjahn - Ut ur skuggan
Ronnie Sandahl - Vi som aldrig sa hora

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ta Flyga drake, den håller mamma på med

Att vara mamma sa...

Åh, Kicki och Lasse är jag så nyfiken på, den verkar så bra.

Yogamamma sa...

o jag önskar att jag tog mig mer tid att läsa. Men jag gör inte det. Jag är alldeles för trött på kvällarna och på dagarna jobbar jag och busar med Signe och....ja, det blir nog mest studielitteratur även det här året.

Förresten så trodde jag att du redan läst Under det rosa täcket.

Anonym sa...

Flyga drake är mycket bra. Jag har även hans nästa bok om du faller för hans debut :)

Kolterjahn har jag precis läst (läste ut den i förrgår), inte heller så dum, något speciell. Lite kittlande måste jag säga...

Under det rosa täcket är väl tänkvärd, men inget jag skulle sträckläsa direkt...

Övriga har jag inte läst, men jag skulle tro att Sandahl är lättläst och lite underhållande i a f...

Botilda sa...

Kicki och Lasse är jag själv nyfiken på (missade den med en hårsmån på snabblånehyllan i veckan). Eller så läser både du och jag Nina Björk och tar den där bokfikan vi pratat om ett par gånger redan ;-) Rosa täcket finns oläst i min samling också.

Kajsa sa...

anonym: Är det min mamma som håller på med Flyga drake eller vem?

att bli mamma: Jag också! Men jag försökte börja på den för några veckor sedan och kände inte för den till 100%. Den får nog ligga lite till..

yogamamma: Tja, läsandet går ju i perioder. Perioder när jag har kurslitteratur läser jag nästan ingen skönlitteratur. Då är man liksom mätt på att läsa. Om Rosa täcket - nä.. inte från pärm till pärm. Men vill verkligen göra det.

Emma: Vad spännanden att du säger att Kolterjahn är bra. Har inte hört så mycket om henne annars. Ska definitivt läsa så småningom, men det blir nog Flyga drake först.

Botilda: Absolut! Men nu har jag börjat på Flyga drake. Men sen - vore kul (och förhoppningsvis trevligt) att ses och diskutera Nina Björks bok. Jag läser den lite parallellt, så mycket jag hinner..

Botilda sa...

Då ska jag leta rätt på mitt exemplar också.

C a t r i n e & co sa...

jag läser flyga drake! Vi som aldrig sa hora är skriven för de som går på gymnasiet, gillade inte stilen, men genomled den. Vad sugen jag blev på att klicka hem lite nya böcker...

Anonym sa...

Läste precis att du läser Under det rosa täcket parallellt, annars hade jag röstat på den. Den är himla upplysande. :-)