torsdag, februari 07, 2008

Jobbigt jobbigt

Åh det är så tråkigt att söka jobb! Åh det är så tråkigt att söka jobb! Åh det är så tråkigt att söka jobb! Dessutom tar det alldeles för mycket tid. Man hinner inte när man både jobbar heltid och har familj. Att kolla igenom alla annonser, skriva ansökningshandlingar där man betonar just det styrkor som de efterfrågar i just den annonsen (jag är lite av en spindeln-i-nätet-typ, hahaha!). Eller ännu värre: registrera sitt CV på någon jäkla sida där varenda konstig sak man har gjort i livet tar en kvart att leta fram i de enormt oflexibla rullisterna - om det ens går att finna. Hata rullister!


Jag vill bara göra något normalt jävla pappersjobb i några månader innan bebisen kommer. Jag är sjukt bra på att strukturera och hålla många bollar i luften. Jag kan säkert göra vilket som helst av de där administrativa jobben (nästan...). Men jag vill inte behöva smöra så sjukt mycket för ett jobb. Jag vill bara utföra det för att kunna höja min SGI och sedan söka vidare på min riktiga bana under mammaledigheten. Ska det vara för mycket begärt?

4 kommentarer:

Yogamamma sa...

Då är mitt tips att kolla med en rekryteringsfirma. Mayday Bemanning till exempel. Vi har en massa duktiga konsulter därifrån. Och jag har bra erfarenheter från firman, en av mina närmsta vänner har jobbat där.
Kanske kan vara något? Då slipper du allt slit.

Anonym sa...

rekryteringsfirma är väl ett bra tips?

hur som helst så önskar jag dig lycka till!

Kram,
AnnaSv

Heliotropen sa...

Jag håller med! Jag håller med! Jag håller med! Och jag tycker att du ska ringa Proffice.

Kajsa sa...

Yogamamman: Tack för tipset. Kanske ska kolla upp dem.

Annasv: Tack.

Heli: Ja, du vet ju verkligen hur roligt det är.. Ska väl kanske ta mig i kragen och ringa någon bemanningsfirma.