måndag, maj 29, 2006

Bröst

Allvarligt talat, är det den 29 maj idag?! Det ska jag se på min egen blogg för att inse! Måste betala mina räkningar... vart tog maj vägen? Är det snart juni? Jag trodde det var det 26 idag. Nåja, det är ju inte så off, men ändå :-)

Om bröst och amning; de som har små bröst (A- B-kupa) kanske tycker att det är kul att brösten växer när man ammar, men om man har normala eller lite åt det stora håller redan innan så är det faktiskt inte roligt alls!! De är bara groteskt stora, vilket gör att det är svårt att hitta bra stöd åt dem. De gör ont, de hänger och är i vägen, bebisen får knappt tag i de enorma svällande tingestarna och dessutom - gissa hur hängiga de kommer att bli sen, när amningsperioden är över!! Jag hade C/D-kupa innan graviditeten, E-kupa under graviditeten och svänger mig med 70H i behåstorlek nu när jag ammar!! Inget positivt alls, bara meckigt och svårt och dyrt att hitta bra behåar. (Alltså, jag har inte världen största tuttar, utan kupstorleken är ju i förhållande till omkretsen, blir H eftersom jag bara är 70 runt bröstkorgen )

5 kommentarer:

hanna sa...

Kan inte göra annat än att hålla med. Köpte en svindyr på Twilfit häromdagen och den börjar också kännas obekväm nu. Tror att det är för att jag gått ner i vikt och ändå köpte en 85:a...korkat!

Duracellkaninen sa...

Där avundas jag dig INTE! Känns skönt att ha sina vanliga boobs :-)
Tror det är något fel på min blogg... Skulle just in i Templates och mecka och då går det inte att gå in där! Gick inte sist jag försökte heller fast trodde då att det bara var något tilfälligt fel! Och den där lilla "pennan" som var så smart att gå in i de gamla inläggen och fixa med är också puts väck! Blir det inte bättre så byter jag ställe. Får väl komma krypande till mannen och fixa en egen domän eller något...

Jompa sa...

Tjo tjejjen!!

Håller me till fullo!! Hatar att hitta BHar nu för tiden Har eg. 75F men kör på 80E bara för att det e så svårt att hitta + att det blir onormalt dyrt nu bara för att det är en "onormal" storlek!! Nä attans... längtar tills mina boobs blir som förr!! Mycket lättare å mycket billigare... =)

Duracellkaninen sa...

Firefox it is! Ska ladas hem ,pronto! :-) Tack för att du orkar engagera dig!

Cec sa...

grrr, ifall man öppnar sina egna comments, tar den över ditt fönster, mao det jag skrivit försvann i tomma intet!

Du är för smal, tjejen! ;-)
Nej, förstår att det är jobbigt. Tycker bh-inköp är krångligt i vanliga fall.
Du, hur får du ditt länkar till andra bloggar? Måste jag in i templates & mecka? Och varför har du svenska & jag engelska? Tycker jag kollat igenom alla ställen...