måndag, september 21, 2009

Någon måste ju vara först


Har snart tid för klippning och kanske färgning. Vet dock inte vad jag ska göra riktigt denna gång. Är lite smånöjd med mitt naturligt blekta sommarhår just nu, samtidigt som jag vet att den känslan inte kommer hålla så länge nu när höstmörkret väller över oss. Därför gör jag som alltid - surfar runt lite och kollar läget, ser om jag hittar något som känns rätt för mig just nu.

Den samlade frisör- och modekåren svallrar om att det är lugg som kommer att gälla i höst, kan jag tala om. Lugg lugg lugg. Vad du än har för frisyr så skaffa lugg till, tydligen. Men nu är det så att jag precis har slutat med den lugg jag har haft i en himla massa år. Så jag kan bara resignerat luta mig tillbaka och tänka att alla andra är såååå efter. Jag går härmed i bräschen för det mode som kommer om ytterligare några säsonger då luggen definitivt ska bort! ;)

(och nej, det är inte jag på bilden.. hehe)

4 kommentarer:

Fyra nyanser av rosa sa...

Jag hatar min lugg! Den gör så jag kommer för sent till jobbet på morgonen....

Fast den är snygg... när jag har tid att fixa till den... Och den är bara snygg i några dagar sedan är den plötsligt lite för lång. Så då klipper jag den. Och då är den plötsligt lite för kort.

Så fortsätter det i all oändlighet. Så, klipp inte lugg :-)!

Tove Kungsholmen sa...

Ska till frissan på fre. Funderar alltid på lugg men vågar aldrig. Lika bra att fega nu också tänker jag...

Fröken Blund sa...

Bra. jag hänger med dig.
har nästan nästan nästan lyckats spara ut min lugg nu, shit va modern jag va förra året då alltså...härligt!

AnnaSv sa...

Har du klippt dig ännu?

Jag har typ haft lugg i hela mitt liv (okej, hårspänne när den blir lite för lång) och det var ju hur kul som helst att bli "modern" för några år sedan. Så luggen hänger med ännu, alltså? ;)