söndag, september 27, 2009

Hjärta och smärta

En liten tid har jag haft ont i brösten. Det visade sig med största sannorlikhet vara en inflammation i brosket i bröstbenet - ingen fara på taket. Men med anledning av detta fick jag i fredags göra jag mitt livs första EKG. Och fick veta att mitt hjärta slår "lite långsammare än normalt." Men att det "säkert inte är någon fara." Hm.. känns ju tryggt... Sen ville läkaren veta om jag gjort något EKG förrut. När jag svarade nej sa hon "Synd, för då hade man kunnat jämföra." Men vadå, det var ju inget att bry sig om, eller?

9 kommentarer:

Fyra nyanser av rosa sa...

Åh vilken fin logga! Skulle vilja sno den :-)

Fyra nyanser av rosa sa...

Och du, hoppas verkligen inte att det är någon fara med hjärtat!

fröken blund slår dank sa...

Alltid läskigt när det gäller det lilla hjärtat...
Hoppas att du snart mår finemang igen!

Anonym sa...

Men vad konstigt. Har du försökt få veta mer?

Mija sa...

Åh Kajsa, tänk att min första kommentar på länge skulle bli nu. Det är verkligen jättelänge sen vi "hördes". Saknat dig. Men jag har tjuvtittat in då och då och haft lite koll på dig och din fina familj.

Tänk, jag sitter här med ett blåmärke stort som tre femmor på mitt ben. Resultatet efter min första blodpropp. Den är ytlig och vanligt förekommande hos kvinnor säger de som vet. Tydligen inget att oroa sig för. Men visst blir man lite orolig ändå? Särskilt med dessa luddiga och inte-så-raka-svar.

Hoppas att du snart mår bättre. Många virtuella kramar

Ps. Ser att fröken Tia lämnat en kommentar. Kram till också. :)

Kajsa sa...

Fyra nyanser: Tackar. Men den har jag ritat själv så den får du inte sno. :)

Fröken Blund: Tack!

Anonym: Nej, ska invänta ett sköldkörtelprov och får se vad det visar. Det kan tydligen hänga ihop.

Mija: Åh, hej på dig. Det var inte igår! Hoppas allt bra. Ojdå, blodpropp! Vad är det som händer - håller vi på att bli gamla eller?

marianne sa...

mammas hjärta slår också lite långsamt (ärftligt). Det håller längre då vet du (färre slag brhövs för att få runt det hela har jag fått veta av doktorn). Vi hörs jag är hemma nu. Och Åhh vad jag längtar efter de små. Hoppas att de är friska nu och mår bra. Hälsa från mej. Jättekramsingar

Toves sa...

Dumt luddigt ja. Men din mammas svar låter betryggande tycker jag!

Linda sa...

Hej Kajsa: Det är jag som var anonym. Hoppas provet visar att allt är väl. Kram.