tisdag, september 29, 2009

Äntligen på gång

Bytet har gått igenom! Om inget väldigt oväntat händer så flyttar vi den 1 november. :) Känns spännande och otroligt roligt och galet jobbigt att genomföra själva flytten. Men någon gång fram mot årskiftet känns det säkert bättre, hehe.

(Någon som har tips på en bra flyttfirma föresten? Vilka har ni använt och vad var bra/dåligt med dem?)

10 kommentarer:

Kajsa sa...

Wow - grattis! Vi anlitade en strålande flyttfirma när vi flyttade från Sumpan till hooden för tre år sen, jag ska kolla vad den hette.

Yogamamma sa...

Men waw! Häftigt. Hoppas, hoppas, hoppas att det går igenom nu! Någon flyttfirma har jag inte tips på, vi fixade det själva (men skulle nog ha anlitat flyttfirma om jag tänker på det såhär i efterhand)

Kajsa sa...

Kajsa: Strålande!

Yogamamman: Ja, jag har alltid flyttat själv förrut men den här gången tänker jag ta all hjälp jag har råd med. ;)

Fröken Blund sa...

åh grattis! blev det en fin lägenhet? Å så spännande! och förra gången vi flyttade såg jag till att vara höggravid, så min man o hans vänner fixade biffen! den här gången blir det värre, jag kan ju inte ens säga att jag är nyförlöst i december...hmf! Inte du heller va?

Kajsa sa...

Fröken Blund: Mentalt nyförlöst, kanske? ;) Ska ni också flytta alltså? Vad roligt, eller? Vår nya lägenhet har sina för. och nackdelar som jag får återkomma till senare, när jag inte sitter på jobbet. Jag skriver nog ett inlägg om det när vi väl kommit dit. :)

Tove Kungsholmen sa...

GRATTIS!!! Frågade på forumet för ett tag sen men inget svar tror jag. Sen när jag körde förbi er igår kväll så tänkte jag igen på att jag skulle fråga. Vad kul! Hoppas man får komma och insupa 1800-talet. Istället för sprit menar jag. Eller båda. Nu kommer jag ifrån ämnet lite va?

hanna sa...

Men shit vad kul - GRATTIS! :D
Vi använde Mex och var inte helt nöjda: http://hanna.kastas.nu/blog/2007/07/ett-varningens-finger.asp

Cec sa...

Kul!!!
Alltid flyttat själv, så inga tips.

Kajsa sa...

Tove: Jodå, det ska nog gå bra. Att komma och supa. :)

Hanna: Tack! Då vet jag att vi inte ska anlita dem.

Cec: Vi också tidigare, men nu vill jag ha hjälp!

Camillas lockar sa...

Tjohoo! Grattis! Och vad läskigt med EKG:t, men skönt att du gjort det ändå.