lördag, augusti 11, 2007

Cykellös


Någon som har en bra och billig cykel att rekommendera? Eller sälja? ;-) Längtar efter en cykel igen och nu när jag ska börja jobba lite extra redan nästa vecka vill jag självklart ha en juste hoj att glida dit i. Men blir alldeles slut av alla råd&röntester och prisjämförelser på nätet. Gillar varianterna som liknar äldre damcyklar men vill helst ha några växlar. De riktigt justa är ju svindyr! Sjösala är inte så dyr, men har inte fått så bra resultat i testerna. Det lutar åt en Monark, fast inte riktigt som på bilden, utan originalvarianten. Om jag bara hittar den någonstans.

6 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Har inte cyklat på 1,5 år nu, men är såå glad att vi investerade i en cykel just då. Kostade 1500 kr, kampanj på nåt massparti à la montera-själv. Kanonhoj! Lycka till i ditt sökande :-)

Anonym sa...

Metro har haft någon cykel och om man var medlem (vilket är gratis) så fick man ännu billigare. Modell äldre.

Kajsa sa...

Camilla:
Verkar billigt och bra. Jag hoppas jag hittar något liknande.

Christina W:
Tack, det ska jag kolla upp.

Superquinnan sa...

Oh, jag fick en så fin cykel då jag fyllde 30, hann inte cykla på den så mkt innan ryggen pajade, men till hösten så :-)

Kajsa sa...

SQ:
Nä, till hösten kommer du gå och hänga på en briovagn. ;-)

Anonym sa...

Tjacka en hoj hos polisen. De brukar sälja ut sina lager upphittade någon gång då och då. Där kan du få schyssta cyklar till löjligt bra pris. Gamla damcyklar som du är ute efter är inget värda på marknaden oavsett om de är två eller tjugotvå år gamla så de kan du få för en spotstyver.

/.