fredag, juni 27, 2008

Tjej eller kille?

Undrar vad det är för kön på lilla bebisen i magen. Vi tror ju båda två att det är en till tjej. Dels beroende på att när man redan har en kanske det är svårare att föreställa sig någonting annat. Dels på att barnmorskan på ultraljudet gissade på tjej, fast hon inte kunde säga säkert. På ett sätt vore det så himla roligt att få en liten kille också. En liten kille som man kunde försöka uppfostra till en empatisk, självständig människa med goda kunskaper i hushållsarbete. ;) Närå, man ska väl inte göra sina barn till små projekt. Men det vore ju spännande att ha en tjej och en kille och på allvar försöka uppfostra dem likadant.

Men samtidigt har jag själv två systrar och jag tycker att det är så otroligt roligt att gå genom livet med dem vid min sida. (Har ingen bror, så jag kan ju inte jämföra med hur det är.) Läste ett inlägg på attles blogg där hon skriver att "En syster är the shit!" och jag måste hålla med. På sätt och vis skulle jag tycka att det var så härligt att ha två små tjejer som härmade varandra och följde varandra i allt. En syster vid Lydias sida i resten av hennes liv. Just nu, innan vi har fler barn, tycker jag ju naturligtvis att Lydia är den underbaraste unge som finns och ingen kan toppa eller ens komma i närheten av henne. Så om jag får önska; en liten Lydia-kopia, kanske. ;) Tja, drömma går ju.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, även fast vad det än blir är samma stora lycka är det ju så sjukt spännande innan att undra vad det blir. Jag skulle aldrig kolla innan om vi skulle få ett till barn.
Hur länge är det kvar tills ni får veta ?

Kajsa sa...

jen: Det är beräknat till den 4 juli. Men jag tror att jag går över tiden.