fredag, juli 27, 2007

Käftis hela veckan

Vi har fått ett ryck och köpt eltandborstar till hela familjen. "Alla" säger ju att det är så bra. Även till Lydia, även om hon än så länge borstar utan att sätta på den. Men jag, som har tandläkarskräck och tycker att allt, inklusive putsning, hos tandläkaren är jätteobehagligt har till min förtvivlan upptäckt att eltandborste känns ungefär så, som putsning hos tandläkaren. Det är superläskigt och jag får verkligen anstränga mig för att klara av att använda den. Men va fan, folk som måste ger ju sig själva sprutor dagligen! Så jag ska nog vänja mig jag med. Vem vet, det kanske tom blir lättare för mig hos tandläkaren framöver.

5 kommentarer:

Linda sa...

Fnissar lite gott! Har aldrig hört om någon som hade eltandborstskräck förrän jag läste vad du skrivit. Du kommer säkert att vänja dig vid eltandborsten i ett nafs. Har använt det själv till och från under många år och gillar vibbarna;-)

Kajsa sa...

Linda:
Bra att du fnissar, det får jag tåla. Bra också att du ökar på min lista med folk som hyllar eltandborstning, så jag blir mer motiverad att överleva detta otrevliga inledningsskede.

Superquinnan sa...

Usch ja, min tandläkare rekommenderade mig att köpa en för ett år sen och jag har inte gjort det än, tycker det är obehagligt.. Trodde jag var den ende?? Skulel gått detta år och putsat med men slapp då jag är gravid!! Dä är det ett välsignat tillstånd.. ;-)

Kajsa sa...

SQ:
Haha, ja det är ännu en bra sak med att vara gravid - man får skjuta på tandläkaren, cellprovtagningen och blodgivningen! :-D

Tove Kungsholmen sa...

Eltandborste krossar vanlig med hästlängder! Var tillsammans med en killa för länge sen som försökte övertyga mig att börja använda elis men nix, jag var då en ickeelis. Han fick köpa en manuell jag kunde ha hos honom och han skakade jämt på huvudet när jag borstade med den. Förhållandet varade ett par månader.

För ett drygt år sedan fick jag en sån där batteridriven, simpel elis och nu är jag helt fast. Det blir sjukt mkt renare!

Hoppas att du kan vänja dig Kajsa, because your'e worth it!