söndag, maj 13, 2007

Fågelskådning

Världens bästa söndagsaktivitet för en trött och småsjuk mamma med rastlös unge; Ta en promenad och mata duvorna. Alla dessa hundar och fåglar överallt gjorde dagens utflykt till apoteket några kvarter bort till ett äventyr. Lydia är helt tokig i fåglar just nu och pekar på varenda en, i luften och på marken. Att hamna mitt i en flock är höjden av lycka. Tur att så bra underhållning finns så nära och är gratis.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jagvet! Och blir mamma bättre så kan ni jaga dem tillsammans. Otroligt underhållande, fast pensionärerna brukar blänga lite.

Camillas lockar sa...

Härligt att höra att det finns fler fågeltokiga ungar! Peo är nästan manisk.

Jäpp, jag förhandskollade Barkaby, jag! Men jag räknar med att vi åker dit också, som vi sa sist. Var bara inne på Mexx och Lindeberg. Och HOLY SHIT, vad många fler affärer det finns. Men det är grymt långt att åka kommunalt bara, gäller att ha en dag på sig...

Kajsa sa...

Kaffeflickan:
Ha ha, ska definitivt delta mer aktivt i Lydias fågelintresse när jag känner mig piggare - pensionärerna kan behöva något att prata om! Fast just jaga dem kanske jag tycker är lite taskigt.. eller jaga dem kan man kanske göra bara man inte jagar upp dem, alltså skrämmer iväg dem. Förfölja dem gör jag gärna.

Camilla:
Okej, kul! Vi får planera in en dag när vi är ordentligt utvilade, ha en utarbetat strategi, ha med oss massa frukt och kex och åka tidigt. :-)

Botilda sa...

Kajsa, jag har förresten läst klart "I skuggan av ett brott nu". Intressant. Vill du diskutera?

Linda sa...

Hej där! Hoppas att du har piggat på dig. Ledsen att jag inte svarat på din kommentar. Tog ett par dagar innan jag såg den.Borde maila också, men kastar in en kommentar. Jag jobbar i em och imorrn har Max "little gym" på em. Vi får hitta en annan dag för att leka i parken.

Superquinnan sa...

Gratis är gott. Framförallt när det gäller att aktivera barn! :)